Tuinwerken voor bedrijven, particulieren en organisaties    GSM: 0479 449393
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Prijzen
Snoeiwerken
Gras maaien
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact

Wij plaatsen ook graszoden. Een nieuw gazon in slechts enkele dagen!

Graszoden leggen

In een handomdraai een splinternieuw gazon in uw achtertuin? Wij leggen graszoden van een zeer hoge kwaliteit. In alle maanden van het jaar kunnen..

Meer info..

Reserveer tijdig uw verticuteerbeurt!

Voor en najaars snoei reserveren

OPGELET: Om een lange wachttijd te vermijden, gelieve tijdig uw gazononderhoud (sproeien tegen onkruid, ontmossen met een verticuteermachine, kalken, bemesten, verluchten etc.) te reserveren..

Meer info..

Zeer dringend tuinonderhoud nodig?
Voor dringende opdrachten hetzij uitvoering binnen de 14 dagen vraag naar onze 'Snelservice' mogelijkheden. Opgelet: deze service is niet altijd beschikbaar en er kunnen extra voorwaarden aan verbonden zijn!
'Snelservice' tuinonderhoud hier aanvragen

Verkoop ondersteunend tuinonderhoud

Immo Tuinonderhoud

Uw huis verkoopt beter met mooi onderhouden tuin! Een huis te koop wenst u zo snel mogelijk te verkopen. Wij willen u daar graag bij helpen.

Hoe werkt het?

We komen op afspraak bij u langs om de tuin te beoordelen. Meestal kunnen we de tuin gewoon voor een vaste prijs in onderhoud nemen zodat de tuin er verzorgt uitziet. Indien nodig kunnen wij tegen een meerprijs de meest noodzakelijk handelingen uitvoeren (planten vervangen, snoeiwerken, hogedrukreinigen van paden en terrassen) om de tuin een betere verkoop uitstraling te geven.

Wat betekent dit voor u?

U hoeft zich niet meer om de tuin te bekomeren, bij elk bezoek door aspirant kopers zal de tuin er goed uitzien! Een verzorgde tuin geeft een duidelijke meerwaarde aan uw woning. De bezoekers krijgen direct een goed 'tuingevoel' wat de doorslag tot de aankoop kan geven. Het onderhoudscontract stop automatisch de dag dat de woning aan de nieuwe eigenaar wordt overgedragen.ALL-IN
HALVE DAG
of DAGTARIEF

Steeds in een tuinteam van 2 personen

Voor algemeen tuinonderhoud kan u best kiezen voor onze heldere all-in prijzen. Het all-in tarief is een kostenforfait met als voornaamste kosten: verplaatsingen, afval afvoeren en de stortkosten, werkuren, olie en brandstoffen en gebruik van alle motorisch handgereedschappen. In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen!

All-in prijs voor een tuinteam van 2 personen

€ 450,00
All-In halve dag
(2 x 4 werkuren)

€ 743,80
All-In volle dag
(2 x 8 werkuren)

Voor BTW plichtige bedrijven,'BTW-verlegd volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1'


Voor particulieren: Aanvraag
KLIK HIER

Voor zelfstandigen en bedrijven: Aanvraag
KLIK HIER


SNELSERVICE Wintersnoei beurt

Voor en najaars snoei reserveren

Ligt uw tuin er belabberd bij? Dringend tuinonderhoud nodig? Wij helpen u binnen de 14 dagen! Snelservice voor het snoeien van hagen en heesters, opkuis van volledige tuinen, grasboorden, onkruid verwijderen in borders etc..

Meer info..

© Tuinaanleg en onderhoud Blondeel. Contacteer ons voor prijzen of voor een offerte. Alle tuinonderhoud in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.