fbpx
  • haagplanten-kopen.jpg

Bestel in onze kwekerij zowel groenblijvende en bladverliezende hagen. Haagplanten in blote wortel of kluit zijn beschikbaar van eind november t.e.m. maart. In pot meestal jaarrond beschikbaar. Profiteer van ons persoonlijk advies en kom even langs om de diverse afmetingen en prijzen te bekijken.

Plantperiode: Haagplanten in pot gekweekt kan je het volledige jaar door planten uitgezonderd tijdens de zomermaanden en tijdens vorstperiodes. Haagplanten in kluit of met blote wortel plant je van eind november t.e.m. maart.

NIEUW! Kant-en-klare privacyhaag in pot

Nooit meer inkijk met onze 'kant en klare' in potgekweekte privacyhaag! Ideaal om wat privacy en windbescherming te creëren in je tuin, onze potgekweekte groenblijvende 'kant-en-klare' privacyhagen. Ze staan mooi op je terras of balkon, of je kan ze gewoon in de tuin planten. Deze voorgekweekte privacyhaag is al op hoogte in haagvorm gegroeid en direct klaar om te gebruiken als nieuwe haag. Ideaal voor wie inkijk wil beperken in je huis, balkon, terras of jacuzzi. De 'kant-en-klare' privacyhagen in pot zijn beschikbaar in diverse soorten en afmetingen. Kom even langs om de diverse afmetingen van onze potgekweekte haagelementen te bekijken. Kant-en-klaar beschikbaar van 1.20 tot 2 meter hoog.

Foto onder: Kant-en-klare potgekweekte privacyhaag 'Photinia fraseri robusta compacta'