fbpx

Contact

Adres

Den Kreupel Plantencentrum / Kwekerij, Adres: Bellegemstraat 19, 8550 Zwevegem, Telefoon 0479 449393

 

 Planten verzenden

Planten verzenden?: Belangrijk om weten: Planten worden liefst niet verstoord in hun dag en nachtritme. Daarom verzenden wij GEEN planten. De kwaliteit van planten of stekken verzonden in dozen gaat naar onze mening te veel achteruit, zeker als het pakket meer dan 24 uur onderweg is. De beste slaagkans voor de goede uitgroei van een plant is de kortste weg van de kwekerij naar uw tuin! Daarom verkopen wij rechtstreeks uit onze kwekerij.

 

Op zoek naar bepaalde planten?

 Bestelling plaatsen doe je best ter plekke in de kwekerij. Deze website toont slechts een greep uit ons assortiment tuinplanten. Gelieve onze kwekerij te bezoeken om het volledige assortiment te bekijken. Vind je in onze kwekerij toch niet wat je zoekt? Of zoek naar andere soorten of variëteiten? Bomen, struiken, vaste planten, haagplanten, et cetera. Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng uw lijstje mee. Bestellen van specifieke plantensoorten of variëteiten, doe je best ter plaatse tijdens onze openingsuren.

 

Prijsaanvraag & Bestelling plaatsen

Prijzen zijn helaas uitsluitend ter plekke te raadplegen. Voor planten die niet beschikbaar zijn in onze kwekerij-winkel kan je hier ter plekke meekijken de besteldplatformen zodat u naast de prijzen ook de afbeeldingen kan zien van verschillende plantmaten, potmaten en groottes. De beschikbaarheid van een plant kan u wel altijd via mail opvragen.

 

 

Zorg ervoor dat je emailadres CORRECT is.
Na het versturen van het bericht ontvang je een copie op het ingegeven emailadres (controleer eventueel ook je SPAMfolder)