• ijsbloemen.jpg

Prijs ijsbloemen (op kleur 10,5 cm pot) 

€ 3,00 per stuk

Nu tijdelijk in promotie voor grotere hoeveelheden:

€ 2,50 per 12 stuks

€ 2,25 per 120 stuks

€ 2,00 vanaf 220 stuks

Type 1: Onze winterharde ijsbloemen (Delosperma) 'Wheels of Wonder®(PBR)' zijn het wondermiddel tegen onkruid! 'Wheels of Wonder®' groeit snel en breed uit waardoor hij een ideale bodembedekker is voor een plekje in de volle zon. De plant is dichtbezet met succulent groenblijvend loof waar onkruid nog moeilijk door priemt.

Type 2: Onze winterharde ijsbloemen (Delosperma) 'Jewel of Desert®®(PBR)' hebben bloemen als juweeltjes! 'Jewel of Desert®®' groeit trager en compacter waardoor hij meer geschikt is als winterharde plant voor in bloembakken en sierpotten in de volle zon. Je kan hem ook in volle grond gebruiken als randplantje waar hij niet té breed mag uitgroeien.

Verwondering alom, onze fabuleuze ijsbloemen brengen u een paradijs van kleuren! Deze winterharde ijsbloem is dé nieuwe tuinsensatie en droomplant voor mensen die geen groene vingers hebben of wel eens 'vergeten' water te geven! Onze fantastische winterharde ijsbloemen Delosperma Jewel of Desert®®(PBR) en Wheels of Wonder®(PBR) zijn jaarrond beschikbaar in verschillende mooie kleuren. Plant dit vetplantje vanaf nu en geniet deze zomer van een bloei-explosie onweerstaanbare kleurrijke juweeltjes! Ijsbloemen bloeien de ganse zomer tot laat in het najaar. Bovendien hebben ze weinig water nodig, kunnen ze in de hete zon staan en zijn ze nog winterhard ook! De belangrijkste eigenschappen: zeer rijke bloei, felle bloemkleuren, winterhard tot -15º Celsius, ziekte-ongevoelig, weinig onderhoud, droogte-resistent en groenblijvend.