fbpx
  • zomerbloeiers-tuinplanten.jpg

begonia (Begonia boliviensis Glowing Embers Orange)

begonia (Begonia-boliviensis-Glowing-Embers-Orange)
Photo courtesy of: Florensis
Vlinder lokkend: ja
Bijen lokkend: ja
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats half schaduw
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Beschikbaarheid: Deze online catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel of per mail.
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze
Bloemkleur: oranje
Bloeimaand: juni, juli, augustus, september, oktober
Standplaats: half schaduw
Vochtigheid: normaal
Vlinderlokkend: ja
Bijenlokkend: ja

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange is de produceert een vurige haast lichtgevende oranje bloemen die sterk contrasteren met de spitse paars-groene bladeren. De planten hebben een compacte, halfhangende groeiwijze, waardoor ze een ook een goede keuze zijn voor potten en hangmanden. De Glowing Embers TM bloeit van in juni tot de herfst en dit zowel in volle zon als in de schaduw. Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange bloeit zowel in de hoogte als in de breedte 35cm.

Zoekt u naar Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Begonia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.