stamroos 120cm (Rosa Arthur Bell)

stamroos-120cm-(Rosa-Arthur-Bell)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Rosa Arthur Bell is een prachtige moderne roos met halfdubbele, welriekende, goudgele bloemen die later vervagen naar crème temidden van glanzende heldergroene bladeren. Rosa Arthur Bell bloeit van juli tot september. Deze charmante, clusterbloemige stamroos is perfect voor een open, zonnige plek. De bloemen zijn zeer geurig en verschijnen gedurende het hele seizoen in verschillende bloesems. Het is ongelooflijk om levendige gele bloemen te zien in een rozentuin die zich langzaam klaarmaakt om te slapen. Rosa Arthur Bell heeft de mogelijkheid om je zelfs op een bewolkte of regenachtige dag op te vrolijken en de zoete geur zal een glimlach op je gezicht terugbrengen.

Rozen en biodiversiteit. In tegenstelling tot enkelvoudige rozensoorten die als een magneet de bijen aantrekt zijn deze grote gevulde rozen zijn niet echt een trekpleister voor onze nuttige insecten. Toch dragen ze bij aan de biodiversiteit. Stel de wintersnoei over zodat allerlei vogels kunnen genieten van de uitgerijpte rozenbottels. Het vruchtvlees van de rozenbottels zijn een lekkernij voor lijsters en merels. Zaadeters zoals distelvinken peuteren lange spitse zaadsnavel de zaden uit de bottels.

Op zoek naar de Rosa Arthur Bell stamroos? Voor meer informatie over Arthur Bell stamrozen bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. De Rosa Arthur Bell stamroos in pot gekweekte is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden of slagen van de stekken of enten.