Tuinonderhoud prijzen regio Belgie
   Tuinonderhoud prijzen Belgie   contact GSM: 0479 449393
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Immo-tuin
Snoeiwerken
Bomen vellen
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact
Naar kwekerij

Tuinonderhoud prijzen regio Belgie

Reserveer tijdig uw winterbeurt!

Voor en najaars snoei reserveren

OPGELET: Om een lange wachttijd te vermijden, gelieve tijdig uw winterbeurt (snoeien, opkuis, grasboorden, onkruid verwijderen in borders, spitten, cultiveren etc.) te reserveren..

Meer info..

Wij plaatsen ook graszoden. Een nieuw gazon in slechts enkele dagen!

Graszoden leggen

In een handomdraai een splinternieuw gazon in uw achtertuin? Wij leggen graszoden van een zeer hoge kwaliteit. In alle maanden van het jaar kunnen..

Meer info..

Tuinonderhoud prijzen gezocht in Belgie?
Wat kost tuinonderhoud in Belgie?

Op zoek naar het uurloon van een professioneel tuinbedrijf voor tuinonderhoud in de regio van Belgie? Vindt ze hier! Wij zijn beschikbaar voor tuinonderhoud in alle steden en gemeenten in West-Vlaanderen (Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Ieper, Veurne) & Oost-Vlaanderen (Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde, Sint-Niklaas) Ook voor de Belgische kust van De Panne tot in Knokke-Heist.

TUINONDERHOUD BLONDEEL
GSM: 0479 449393
Email: tuinen.blondeel@telenet.be
Prijzen regio Belgie

OFFERTE / ONDERHOUDSCONTRACT

Een onderhoudscontract regio Belgie behoort ook tot de mogelijkheden (maandelijks of driemaandelijks onderhoud). Een onderhoudscontract omvat minimum een voor- en najaarsbeurt. Op een onderhoudscontract wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en alle werkzaamheden duidelijk omschreven.

Jaarrond onderhoudscontract

Voor bedrijven, ouderen die zelfstandig wonen of voor personen met grote tuinen is het voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen het onderhoud van uw tuin dan doelmatig plannen zodat het aantal werkuren tot een minimum beperkt wordt. Gedurende het hele jaar wordt uw tuin netjes bijgehouden.

Hetzij steeds inbegrepen:

- Voorjaarsbeurt (snoeiwerk, borders)
- Gazononderhoud (maaien, bemesting, onkruidbestrijding, verticulteren)
- Schoonhouden van bestrating (hogedrukreinigen terras)
- Onkruid vrijhouden van borders, opritten, bedrijfsterreinen.
- Bladeren opruimen (bladblazer/bladzuiger)
- Najaarsbeurt (winterklaar leggen)

U weet vooraf wat het gaat kosten om uw tuin het hele jaar mooi te laten uitzien. Geen verrassingen geen financiƫle tegenvallers! Voor alle tuinwerken kan tevens een vrijblijvende offerte opgemaakt worden.

De op deze pagina opgegeven prijzen zijn steeds exclusief 21% BTW (of medecontractant volgens KB nr. 1, art. 20 indien het bedrijfsmatig karakter is bewezen). Voor het leveren van planten is het BTW tarief van 6% toepasbaar.

© Tuinonderhoud regio Belgie. Voor onderhoudscontracten contacteer ons vrijblijvend