tuinaanleg Kortrijk
   Alle tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren.   GSM: 0479 449393
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Prijzen
Snoeiwerken
Gras maaien
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact

Reserveer tijdig uw verticuteerbeurt!

Voor en najaars snoei reserveren

OPGELET: Om een lange wachttijd te vermijden, gelieve tijdig uw gazononderhoud (sproeien tegen onkruid, ontmossen met een verticuteermachine, kalken, bemesten, verluchten etc.) te reserveren..

Meer info..

Zeer dringend tuinonderhoud nodig?
Voor dringende opdrachten hetzij uitvoering binnen de 14 dagen vraag naar onze 'Snelservice' mogelijkheden. Opgelet: deze service is niet altijd beschikbaar en er kunnen extra voorwaarden aan verbonden zijn!
'Snelservice' tuinonderhoud hier aanvragen

Tuinonderhoud Blondeel
Regio: Oost- en West-Vlaanderen

Tuinen Blondeel, uw hoveniersbedrijf voor aanleg van nieuwe tuinen, verfraaien en onderhoud van bestaande tuinen voor particulieren of bedrijven. Wenst u in zee te gaan met een hovenier dat u (tuin)zorgen uit handen neemt, zijn afspraken nakomt, en toch heel redelijk in zijn prijsstelling is? Dan zijn wij uw geschikte partner!

Ons werkgebied strekt zich uit over ALLE steden en gemeenten in Oost-Vl. (Dendermonde, Gent, Oudenaarde) en West-Vl. (Brugge, Kortrijk, Veurne, Ieper). Ook voor de Belgische kust van De Panne tot in Knokke-Heist.

Op deze site krijgt u een beeld van de verschillende aanleg en onderhouds mogelijkheden en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen.

Afvalwerwerking
ALL-IN
HALVE DAG
of DAGTARIEF

Steeds in een tuinteam van 2 personen

Voor algemeen tuinonderhoud kan u best kiezen voor onze heldere all-in prijzen. Het all-in tarief is een kostenforfait met als voornaamste kosten: verplaatsingen, afval afvoeren en de stortkosten, werkuren, olie en brandstoffen en gebruik van alle motorisch handgereedschappen. In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen!

All-in prijs voor een tuinteam van 2 personen

€ 450,00
All-In halve dag
(2 x 4 werkuren)

€ 743,80
All-In volle dag
(2 x 8 werkuren)

Voor BTW plichtige bedrijven,'BTW-verlegd volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1'


Voor particulieren: Aanvraag
KLIK HIER

Voor zelfstandigen en bedrijven: Aanvraag
KLIK HIER


© Tuinaanleg en onderhoud Blondeel. Contacteer ons voor prijzen of voor een offerte. Alle tuinonderhoud in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
De kosten voor tuinonderhoud per uur