Aanleg gazons, voor en achtertuinen, aanplantingen etc.   GSM: 0479 449393
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Prijzen
Snoeiwerken
Gras maaien
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact

Reserveer tijdig uw verticuteerbeurt!

Voor en najaars snoei reserveren

OPGELET: Om een lange wachttijd te vermijden, gelieve tijdig uw gazononderhoud (sproeien tegen onkruid, ontmossen met een verticuteermachine, kalken, bemesten, verluchten etc.) te reserveren..

Meer info..

Zeer dringend tuinonderhoud nodig?
Voor dringende opdrachten hetzij uitvoering binnen de 14 dagen vraag naar onze 'Snelservice' mogelijkheden. Opgelet: deze service is niet altijd beschikbaar en er kunnen extra voorwaarden aan verbonden zijn!
'Snelservice' tuinonderhoud hier aanvragen

Alle tuinonderhoud
Voor particulieren en bedrijven

Onze specialiteit: terug 'toonbaar' maken van tuinen met een zekere onderhoudsachterstand!

Binnenkort een familiebezoek maar uw tuin ligt er belabberd bij? Belangrijke audit maar uw bedrijfstuin ziet er niet uit? Een woning verkopen maar de tuin is een wildernis? Contacteer ons voor een onderhoudsbeurt.

Na ons bezoek ontvangt u binnen de 2 dagen uw offerte per mail. Na goedkeuring van onze offerte een uiterste uitvoerdatum afgesproken.

TUIN OPKUISEN VOOR VERKOOP OF VERHUUR

Een huis te koop of te huur plaatsen met een verwaarloosde tuin is niet aan te raden. De tuin en oprit vormt het visitekaartje bij elk huisbezoek. Een slecht onderhouden tuin maakt een negatieve indruk bij potentiële kopers of huurders.

Ook de meest erbarmelijke tuinen waar andere tuinmannen voor bedanken worden door ons aangepakt. Wij zijn zeer ervaren om verwilderde tuinen met een zware snoeiachterstand (en onkruidgroei) terug 'toonbaar' te maken. Wij weten exact hoe een tuin eruit moet zien om potentiële huurders of kopers aan te trekken. Laat u niet vangen door te besparen op het tuinonderhoud, het zal uw vraagprijs ten goede komen!

Tuinonderhoud algemeen

Waar is het beter te vertoeven dan in een mooie verzorgde tuin om lekker te ontspannen? Omgeven door bloeiende beplantingen en bomen, genieten van de verschillende seizoen. De ideale plek om veel tijd in door te brengen. Tuinen Blondeel helpt u om uw tuin er elk seizoen prachtig uit te laten zien. Door een goede samenwerking kunt u meer van uw tuin genieten zonder dat het u veel van uw tijd kost.

Najaars en voorjaars snoei beurt

Tweeverdieners kunnen meestal niet optimaal van een tuin genieten als alle onderhoud op eigen schouders rust. Hoe kunnen wij u helpen? Het onderhoudsniveau van de tuin bepaalt u zelf en natuurlijk kunt u een hoop zelf doen. Meestal bent u met enkele jaarlijkse onderhoudsbeurten al een flink stuk geholpen! Met bepaalde zaken waar u geen raad mee weet of die fysiek een te zware inspanning zijn.

- Snoeien van hagen, bomen en struiken (voorjaar en najaar)
- Onkruidvrij maken van de borders (voorjaar en najaar)
- Grasboorden afsteken (voorjaar of najaar)
- Mosbestrijding in gazon (voorjaar en najaar)
- Verticuteren (voorjaar of najaar)
- Bladeren opruimen (najaar)
- Schoonhouden van bestrating (hogedrukreinigen)
- Gazon verticulteren (voorjaar)

ALL-IN
HALVE DAG
of DAGTARIEF

Steeds in een tuinteam van 2 personen

Voor algemeen tuinonderhoud kan u best kiezen voor onze heldere all-in prijzen. Het all-in tarief is een kostenforfait met als voornaamste kosten: verplaatsingen, afval afvoeren en de stortkosten, werkuren, olie en brandstoffen en gebruik van alle motorisch handgereedschappen. In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen!

All-in prijs voor een tuinteam van 2 personen

€ 450,00
All-In halve dag
(2 x 4 werkuren)

€ 743,80
All-In volle dag
(2 x 8 werkuren)

Voor BTW plichtige bedrijven,'BTW-verlegd volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1'


Voor particulieren: Aanvraag
KLIK HIER

Voor zelfstandigen en bedrijven: Aanvraag
KLIK HIER


Wij plaatsen ook graszoden. Een nieuw gazon in slechts enkele dagen!

Graszoden leggen

In een handomdraai een splinternieuw gazon in uw achtertuin? Wij leggen graszoden van een zeer hoge kwaliteit. In alle maanden van het jaar kunnen..

Meer info..

© Tuinaanleg en onderhoud Blondeel West-Vlaanderen - Brussel - Oost-Vlaanderen - Limburg Contacteer ons voor prijzen of voor een offerte. Alle tuinonderhoud in Brussel.
Uurloon van een tuinman per uur