Heidematten regio Damme
   Ericamatten regio Damme   contact GSM: 0479 449393
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Immo-tuin
Snoeiwerken
Bomen vellen
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact
Naar kwekerij

Heidematten regio Damme

Reserveer tijdig uw winter snoeibeurt!

Voor en najaars snoei reserveren

OPGELET: Reserveer tijdig uw winter-tuinonderhoud, hetzij: snoeien van heesters, scheren van hagen, grasboorden steken, vaste planten en bodembedekkers bijknippen etc…

Meer info..

Kunsthaag met 5 jaar effectieve garantie op kleurvastheid"

Kunsthagen tegen afsluiting

Natuurlijk ogende zichtbescherming aan te brengen tegen elke soort van afsluiting. Een kunsthaag vergt geen onderhoud, is volledig ondoorkijkbaar en winddoorlatend..

Meer info..

Ericamatten gezocht in Damme?
Ericamatten gevraagd in Damme?

Op zoek naar bedekking van afsluitingen met ericamatten, rietmatten of windschermen in de regio van Damme? Stop je ze hier gevonden! Wij plaatsen ericamatten tegen reeds bestaande afsluitingen in alle steden en gemeenten in West-Vlaanderen (Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Ieper, Veurne) & Oost-Vlaanderen (Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde, Sint-Niklaas) Ook voor de Belgische kust van De Panne tot in Knokke-Heist.

Wat zijn Ericamatten?

De Ericamat ook wel heidemat genoemd is gemaakt uit gevlochten takken van de ericastruik (dopheide). De strengen Erica worden vertikaal gevlochten in horizontaal getwiste ijzerdraad. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, van weinig doorkijk tot helemaal dicht. De afmetingen bedragen: 150, 180 of 200 cm hoog.

Waarvoor kan je de ericamat gebruiken?

Ericamatten kunnen aangebracht worden aan alle soorten ijzerdraad afsluitingen. Ericamatten vormen een natuurlijke afsluiting met evenveel privacy als bij een haag, weliswaar zonder enige vorm van onderhoud! Ideaal om omheiningen van privé huizen, scholen, sportterreinen, speeltuinen en bedrijfsterreinen van ondoorzichtig te maken. Ericamatten houden ook wind en geluid tegen.

Ericamatten Prijzen (vanaf 10st)

Voor de dikste kwaliteit.(NIET doorkijkbaar)

1,50 meter hoog 3 meter lang: € 59,00
1,80 meter hoog 3 meter lang: € 74,00
2 meter hoog 3 meter lang: € 79,00Meer weten? Aarzel niet om een beroep op onze kennis en ervaring.

ERICAMATTEN / HEIDEMATTEN
Levering en plaatsing tegen bestaande afsluitingen
GSM: 0479 449393
Email: tuinen.blondeel@telenet.be

Ericamatten tegen een afsluiting Ericamat aan poortje Ericamatten omheining Ericamat close-up
Prijzen tuinaanleg en onderhoud Damme

OFFERTE / ONDERHOUDSCONTRACT

Een onderhoudscontract regio Damme behoort ook tot de mogelijkheden (maandelijks of driemaandelijks onderhoud). Een onderhoudscontract omvat minimum een voor- en najaarsbeurt. Op een onderhoudscontract wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en alle werkzaamheden duidelijk omschreven.

Jaarrond onderhoudscontract

Voor bedrijven, ouderen die zelfstandig wonen of voor personen met grote tuinen is het voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen het onderhoud van uw tuin dan doelmatig plannen zodat het aantal werkuren tot een minimum beperkt wordt. Gedurende het hele jaar wordt uw tuin netjes bijgehouden.

Hetzij steeds inbegrepen:

- Voorjaarsbeurt (snoeiwerk, borders)
- Gazononderhoud (maaien, bemesting, onkruidbestrijding, verticulteren)
- Schoonhouden van bestrating (hogedrukreinigen terras)
- Onkruid vrijhouden van borders, opritten, bedrijfsterreinen.
- Bladeren opruimen (bladblazer/bladzuiger)
- Najaarsbeurt (winterklaar leggen)

U weet vooraf wat het gaat kosten om uw tuin het hele jaar mooi te laten uitzien. Geen verrassingen geen financiële tegenvallers! Voor alle tuinwerken kan tevens een vrijblijvende offerte opgemaakt worden.

De op deze pagina opgegeven prijzen zijn steeds exclusief 21% BTW (of medecontractant volgens KB nr. 1, art. 20 indien het bedrijfsmatig karakter is bewezen). Voor het leveren van planten is het BTW tarief van 6% toepasbaar.

© Levering en plaatsing van Ericamatten regio Damme. Steeds levering en plaatsing inbegrepen in de offerte.